Nosaltres


L’Equip de Comercial Hydi, S.L. col·labora des de 1966 amb la firma Frisquet, S.A. des dels seus inicis com a fabricants de calderes de calefacció.

Fins avui dia, som l’únic distribuïdor i servei tècnic oficial en l’àmbit nacional.

La nostra experiència de més de 50 anys i la nostra àmplia cartera de clients avala la professionalitat dels tècnics experts que conformen l’equip.

L’objectiu principal és proporcionar als nostres clients una solució de calefacció i sistema d’aigua calenta sanitària (ACS) per a garantir la màxima comoditat i facilitat d’ús. EL més important per a la nostra empresa és satisfer al client i assolir totes les seves expectatives.

A més, som el suport tècnic

d’una llarga llista d’instal·ladors que garanteix una correcta instal·lació del producte, els seu funcionament òptim i el mínim manteniment. Per a que això sigui possible, amb la col·laboració d’enginyers de Frisquet París, oferim diferents seminaris de formació per a instal·ladors i professionals del sector que vulguin conèixer els productes Frisquet en profunditat.

Propers seminaris: dates de 2018 a concretar

Tant si ets un particular interessat en els nostres productes, com un professional interessat a col·laborar amb nosaltres, fes clic aqui per a contactar.